Skip to main content

Varför inte investera i ny uppgraderad BV206 med ett nytt fordons garanti?

Vår MLI (Mid Life Improvement) är ett väl beprövat uppgraderingsprogram för spårningsfordon Bv 206 och det är ett unikt sätt att använda begagnat fordon för att bli som nytt.

MLI ger dig hög prestanda och pålitlighet. Tillsammans med BAE Hägglunds har STV valt en 6-cylindrig Steyr-motor eller ett 4-cylindrigt alternativ som är optimalt bränsleeffektivt och pålitligt.
Vi antar vanligtvis att kunden kommer till oss med en självköpt Bandvagn, men du kan också få en uppgradering inklusive en BV206.

Om du väljer den högsta uppgraderingsnivån får du ett fordon i nyskick med ett års garanti eller 3000 km till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Vårt MLI-program består av ny Steyr-motor, 6-cylindrig turbodiesel eller 4-cylindrig turbodiesel från General Motors, båda med ny automatisk växellåda. Motorbyte för remvagn 206, MLI innebär också uppgradering av elsystem, bränslesystem, vatten och laddluftskylningssystem. Dessutom kan chassit renoveras enligt kundens önskemål, utrustade med nya bälten, drivhjul och bärhjul.
En nymålad kaross, in och utvändigt? Vi erbjuder också skräddarsydda, affärsoptimerade tillägg som lastväxlare, lastplattformar, kranar, olika typer av moduler som räddningsmoduler etc.
Allt du behöver för att optimera ditt företag.
Slutprodukten för dig kommer att vara ett skräddarsytt fordon med optimal slitstyrka, tillgänglighet, lågt marktryck och lång livslängd.
Lägg till maximal säkerhet genom vårt totala ansvar med fullständig dokumentation och säker tillgång till service och reservdelar.

Kontakta oss för mer information, pris, tillgänglighet på sales@stvab.se, 0910-290-701 eller gå till stvab.se/steyrmotor/.