MLI  (Mid Life Improvement) Àr ett vÀlbeprövat uppgraderingsprogram för bandvagn Bv 206 och det Àr ett unikt sÀtt att fÄ begagnade bandvagnar att bli som nya. Programmet ger dig som kund stor valfrihet ifrÄga om allt frÄn uppgraderingens omfattning till bandvagnens slutgiltiga utförande och anvÀndningsomrÄde.

MLI ger dig hög prestanda och driftsÀkerhet. STV har tillsammns med BAE HÀgglunds valt en  6-cylindrig Steyrmotor som Àr optimalt brÀnslesnÄl och driftsÀker. Vi utgÄr oftast frÄn att kunden kommer till oss med en egenanskaffad bandvagn, men du kan ocksÄ fÄ en uppgradering inklusive en Bv 206. VÀljer du den högsta uppgraderingsnivÄn fÄr du ett fordon i nyskick med ett Ärs garanti alternativt 3000 km till ett mycket konkurrenskraftigt pris. VÄrt MLI-program bestÄr av:

‱ Ny Steyrmotor, 6-cylindrig turbodiesel, 3200 cc, 380-450 Nm, 135 kW med ny automatisk vĂ€xelĂ„da frĂ„n Mercedes.

Motorbyte till bandvagn 206, MLI innebÀr Àven uppgradering av elsystem, brÀnslesystem samt vatten- och laddluftskylsystem. Dessutom kan  bandvagnens chassie renoveas efter kundens önskemÄl,  utrustas med nya band, drivhjul och bÀrhjul. Eller varför inte en nylackerad kaross, in och utvÀndigt?

Vi erbjuder Àven skrÀddarsydda, verksamhetsoptimerade pÄbyggnader som t.ex. lastvÀxlare, lastflak, kranar, olika typer av moduler sÄsom rÀddningsmoduler m.m. Allt du behöver för att optimera din verksamhet. Slutprodukten för dig blir ett skrÀddarsytt fordon med optimal slitstyrka, framkomlighet, lÄgt marktryck och lÄng livslÀngd. LÀgg dÀrtill maximal trygghet genom vÄrt helhetsansvar med komplett dokumentation och sÀkrad tillgÄng till service och reservdelar.

Vill du veta mer? Fyll i formulÀret nedan!