Skip to main content

MLI  (Mid Life Improvement) är ett välbeprövat uppgraderingsprogram för bandvagn Bv 206 och det är ett unikt sätt att få begagnade bandvagnar att bli som nya. Programmet ger dig som kund stor valfrihet ifråga om allt från uppgraderingens omfattning till bandvagnens slutgiltiga utförande och användningsområde.

MLI ger dig hög prestanda och driftsäkerhet. STV har tillsammns med BAE Hägglunds valt en  6-cylindrig Steyrmotor som är optimalt bränslesnål och driftsäker. Vi utgår oftast från att kunden kommer till oss med en egenanskaffad bandvagn, men du kan också få en uppgradering inklusive en Bv 206. Väljer du den högsta uppgraderingsnivån får du ett fordon i nyskick med ett års garanti alternativt 3000 km till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Vårt MLI-program består av:

• Ny Steyrmotor, 6-cylindrig turbodiesel, 3200 cc, 380-450 Nm, 135 kW med ny automatisk växelåda från Mercedes.

Motorbyte till bandvagn 206, MLI innebär även uppgradering av elsystem, bränslesystem samt vatten- och laddluftskylsystem. Dessutom kan  bandvagnens chassie renoveas efter kundens önskemål,  utrustas med nya band, drivhjul och bärhjul. Eller varför inte en nylackerad kaross, in och utvändigt?

Vi erbjuder även skräddarsydda, verksamhetsoptimerade påbyggnader som t.ex. lastväxlare, lastflak, kranar, olika typer av moduler såsom räddningsmoduler m.m. Allt du behöver för att optimera din verksamhet. Slutprodukten för dig blir ett skräddarsytt fordon med optimal slitstyrka, framkomlighet, lågt marktryck och lång livslängd. Lägg därtill maximal trygghet genom vårt helhetsansvar med komplett dokumentation och säkrad tillgång till service och reservdelar.

Vill du veta mer? Fyll i formuläret nedan!