Skip to main content

Du kan titta på TL5 Specifikationer hit

 

TL-5 terrängfordon är en helt ny bandvagn med samma smidiga storlek och höga kapacitet som Hägglunds BV 206 men med modern komfort och ergonomi.

-Totalt 2800 Kg lastkapacitet.

-Ny euro 6 klassad dieselmotor.

-Extremt låg ljudnivå (72dBA på förarplats vid 30 Km/h)

-Oöverträffad körbarhet med den 6-växlade automatväxellådan.

-Byggd för maximal framkomlighet överallt.

-Finns med enkelhytt för 3 personer eller crew cab för 7 personer.

-Obegränsade valmöjligheter vad gäller anpassningar.

Detta gör TL-5 till ett av världens mest högkvalitativa och effektiva terrängfordon.

Den höga prestandan bottnar i kombinationen av det väl beprövade och robusta Hägglunds BV206 underredet med drivning på 4 band och ett extremt lågt marktryck i kombination med det effektiva och moderna förarmiljön och Euro 6 drivlinan tillsammans med en Allison automatväxellåda.

 

framförallt i TL5:ans moderna motor. Den stora dragkraften i kombination med den effektiva kraftöverföringen ger en exceptionell framkomlighet oavsett terräng och underlag. Motorns höga vridmoment och låga energiförluster ger dig dessutom en mycket god bränsleekonomi. TL5:ans storlek gör att du kan transportera tyngre och större laster än med något annat liknande fordon samtidigt som det låga marktrycket gör att du behåller smidigheten och minimerar påverkan på marken.  Den robusta, rymliga och välisolerade Crew-hytten med sex stolar gör den dessutom till ett av världens mest bekväma terrängfordon, både att köra och åka.

 

 

 

Vill du veta mer? fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!