Skip to main content

 

Bandvagns och transportskåptillverkaren söker säljare med internationellt fokus

Till Berco Produktion AB med placering i Skellefteå

 

Som säljare för Berco med varumärket Scandinavian Terrain Vehicles blir du vår kontakt med nya och befintliga kunder, före under och efter en affär.

Huvudfokus kommer vara bandvagnar men även försäljning av transportskåp till lastbilar. Sökande bör ha erfarenhet av internationell försäljning och arbete med eftermarknad.

Du ansvarar för all offert och orderhantering i Monitors affärssystem samt som en länk mellan kund, konstruktionsavdelningen och produktionsavdelningen.

Våra bandvagnsfordon och produkter innehåller många gånger specialutvecklade, kundanpassade elektriska eller hydrauliska lösningar som byggs för att fungera i extrema miljöer.

Vi söker dig som vill arbeta i ett fokuserat team bestående av säljare, konstruktörer, inköpare och produktionsansvarig.

Vi ser gärna  att du har eftergymnasial utbildning, ett brett teknikintresse samt några års erfarenhet av försäljning samt bas kunskap inom el, mekanik och hydraulik.

Att du kan kommunicera tydligt och effektivt i tal och skrift såväl på svenska som på engelska och kan anpassa din kommunikation till olika typer av personer, yrken och företagskulturer.  Att du har god initiativförmåga och förmågan till att självständigt lösa problem. Erfarenhet av Monitor affärssystem och ytterliga språk samt C-körkort är meriterande. Omfattning: Heltid, placeringsort, Skellefteå. Resor förekommer, både inrikes och utrikes. B-körkort erfordras.

 

Mer information om befattningen ses på https://www.berco.se/lediga-jobb/ eller kontakta försäljningschef Andreas Fälth. Sök senast den 15 mars. Skicka din ansökan till info@stvab.se. Urval sker löpande, sista ansökningsdag den 15 mars. Filmer om våra produkter och verksamhet ses på https://www.youtube.com/user/bandvagnar/videos och https://www.youtube.com/channel/UCz2YDd1j4Wbx4ZQKQe2hR7Q