TL-5 terrÀngfordon Àr en helt ny bandvagn med samma smidiga storlek och höga kapacitet som HÀgglunds BV 206 men med modern komfort och ergonomi.

-Totalt 2800 Kg lastkapacitet.

-Ny euro 6 klassad dieselmotor.

-Extremt lÄg ljudnivÄ (72dBA pÄ förarplats vid 30 Km/h)

-OövertrÀffad körbarhet med den 6-vÀxlade automatvÀxellÄdan.

-Byggd för maximal framkomlighet överallt.

-Finns med enkelhytt för 3 personer eller crew cab för 7 personer.

-ObegrÀnsade valmöjligheter vad gÀller anpassningar.

Detta gör TL-5 till ett av vÀrldens mest högkvalitativa och effektiva terrÀngfordon.

Den höga prestandan bottnar i kombinationen av det vÀl beprövade och robusta HÀgglunds BV206 underredet med drivning pÄ 4 band och ett extremt lÄgt marktryck i kombination med det effektiva och moderna förarmiljön och Euro 6 drivlinan tillsammans med en Allison automatvÀxellÄda.

 

framförallt i TL5:ans moderna motor. Den stora dragkraften i kombination med den effektiva kraftöverföringen ger en exceptionell framkomlighet oavsett terrÀng och underlag. Motorns höga vridmoment och lÄga energiförluster ger dig dessutom en mycket god brÀnsleekonomi. TL5:ans storlek gör att du kan transportera tyngre och större laster Àn med nÄgot annat liknande fordon samtidigt som det lÄga marktrycket gör att du behÄller smidigheten och minimerar pÄverkan pÄ marken.  Den robusta, rymliga och vÀlisolerade Crew-hytten med sex stolar gör den dessutom till ett av vÀrldens mest bekvÀma terrÀngfordon, bÄde att köra och Äka.

 

Vy frÄn framsÀtet

Vy frÄn baksÀtet

 

Vill du veta mer? fyll i formulÀret nedan sÄ kontaktar vi dig!