Konstruktionsansvarig för bandvagnar och påbyggnadssystem.

Vi söker dig som vill arbeta i ett litet målfokuserat team bestående av konstruktionsansvarig, säljare, inköpare och produktionsansvarig med att ta fram kundanpassade lösningar för extrema klimat, med fokus på att uppfylla kundens önskemål. Du kommer att arbeta som samordnande tekniskt ansvarig och vara länken mellan säljare och produktion. 

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial teknisk utbildning, ett brett teknikintresse samt några års erfarenhet av mekanisk konstruktion, el eller hydraulik. Att du kan kommunicera tydligt och effektivt i tal och skrift såväl på svenska som på engelska. Att du har god initiativförmåga och förmågan till att självständigt lösa problem. Att du har god organiseringsförmåga och kan bygga upp ritningsstrukturer samt effektivt planera ditt arbete.

Som konstruktionsansvarig är du delaktig och inblandad i hela värdekedjan från kundkontakt som tekniskt säljstöd, du är ansvarig för detaljkonstruktion, tillverkningsunderlag  samt uppföljning såsom provning och dokumentation.

Erfarenhet av Monitor affärssystem och Solidworks är meriterande.

Omfattning: Heltid, placeringsort, Skellefteå. Resor förekommer, både inrikes och utrikes. B-körkort erfordras.

Skicka din ansökan till info@stvab.se

Urval sker löpande, sista ansökningsdag 2019-04-15

Filmer om vår verksamhet: https://youtube.com/user/bandvagnar