VD har ordet

Till dig som dagligen jobbar med framtidens trygghet och tillväxt

Vissa saker är viktigare än andra. Vår försörjning av värme, el och andra energislag till exempel. Eller av tillväxtskapande råmaterial som malm och metaller. För att inte tala om effektiva sjukvårds-, brand- och räddningsorganisationer för att säkra vår trygghet oavsett var vi befinner oss.

Arbetar du inom något av nämnda områden; energi-/kraftindustrin, olja & gas, logistik, prospektering, brandbekämpning, räddningstjänster m.fl. verksamhetsområden så lönar det sig definitivt att titta närmare på oss STV, Scandinavian Terrain Vehicles.

Sedan flera decennier och hela tiden i nära samarbete med BAE Systems Hägglunds tillför vi verksamhets- och konkurrensfördelar till företag och organisationer världen över. Vi gör det genom två produkter i absolut världsklass. Dels vårt unika uppgraderingsprogram MLI för Bv 206, dels vår lika unika nytillverkade bandvagn TL6 baserad på BvS10.

När du väljer dessa bandvagnar gör du ett högkvalitativt och långsiktigt val. Du får en optimal driftsäkerhet och framkomlighet. Du får industristandard i allt från motorer och växellådor till hydraulik och kylsystem. Du får en skräddarsydd anpassning av tillbehör och påbyggnader. Och du får säkrad tillgång till service och reservdelar i flera årtionden framåt.

Kort sagt, med oss får du en på samma gång garanterat välbeprövad och framtidssäkrad lösning. Optimerad för att du ska få ut största möjliga nytta, dag ut och dag in.

Hjärtligt välkommen till STV!

Jim Wallström
VD